Nieuwsbrief

Het tv programma Zembla maakt een reportage over het verdwijnen van de muziekscholen in Nederland. Ook ik vind dat erg jammer, dus ik heb mijn medewerking toegezegd aan dit programma. Het gaat gelukkig prima als zzp’er met Suzanne Welters Music, maar als docent bij een muziekschool heb je een veel groter bereik en netwerk, zeker op de scholen, en veel meer mogelijkheden dan in je eentje. Nicolien Herblot van het programma Zembla is met een cameraman een woensdag in september met mij meegelopen: ze zijn o.a. komen filmen tijdens de saxofoon les en bij de repetitie van mijn jeugdorkest, we zijn langs 2 voormalige locaties van Artamuse gereden, en natuurlijk waren er vele interviews de hele dag door, met mij en met de leerlingen en betrokkenen. Ik ben zeer benieuwd naar het eindresultaat… Ook het Rotterdams Philharmonisch Orkest en trompettist Erik Vloeimans zullen er o.a. in te zien zijn. Deze uitzending van Zembla is donderdag 21 oktober 20.25 op NPO 2.

AGENDA

 • Donderdag 21 oktober 2021
  20.25 NPO2 Zembla
 • Donderdag 18 november 2021
  Examens saxofoon leerlingen van Suzanne Welters Music bij Myouthic
 • Zaterdag 18 december 2021
  Kerstconcert te Guttecoven met o.a. fanfare St. Caecilia en drumband, zanger Ivo van der Bijl¬†en natuurlijk Jeugdfanfare l’Avenir o.l.v. Suzanne Welters

Succesvolle open dag SMK Kerkrade

De open dag was een groot succes en heeft de muziekschool ongeveer 100 nieuwe leerlingen opgeleverd (inschrijvingen en proeflessen)

COMPOSITIE IN DE SPOTLIGHT

“Christmas on the Rock”

De kerstconcerten komen eraan. Ik hou als componist wel van een verrassende mix met glimlach ūüėĀ. Bestseller is “Christmas on the Rock”: hier in een filmpje van een Frans orkest.¬†Of programmeer met je orkest eens een van de andere Suzanne Welters kerst-mixen:
 • Babushka’s Christmas tree¬†
 • Bol√©ro de No√ęl
 • Merry Mixmas
 • Christmix
Ik heb al vele enthousiaste reacties uit alle windstreken ontvangen op mijn “gemixte kerstliedjes”.¬†Sommigen maakten er zelfs een quiz van voor hun publiek…
Deze composities kunt u vinden op www.hafabramusic.com

-

Bekijk de vorige nieuwsbrieven!