Trio con brio

'Met vuur'

Sprankelend en virtuoos, zo kun je dit trio wel typeren. Trio “con brio” bestaat eigenlijk al sinds het WMC van 1997: Suzanne had daar zoveel mooie en goede muziek gehoord, dat ze helemaal geïnspireerd raakte. “Con brio” betekent “met vuur, levendig” en zo wordt er gemusiceerd! Ze spelen tijdens een optreden afwisselend, qua bezetting en instrumenten, als duo en als trio. Zodoende lrijgt U een virtuoos, kleurrijk en afwisselend programma.

Suzanne Welters        sopraan- en altsaxofoon

Willy Huppertz           trompet, piccolo- en es trompet, bugel

Tjeu Zeijen                  piano, orgel

Ze hebben in die tijd al vele en zeer verschillende optredens gedaan, vele kamermuziekseries en -concerten, maar ook trouwmissen, of bijvoorbeeld muzikale omlijstingen van exposities. Speciale momenten waren het Wereld Saxofoon Concours te Dinant, waar zij als Nederlandse kandidaten voor geselecteerd waren en zeer veel indruk maakten, de succesvolle concertreis naar Sardinië, en hun concerten voor de orgelkring en op het Wereld Muziek Concours.

Gevarieerde CD door “Duo con Brio” met werken van Harvey, Waignein, Schulhoff, Semler-Collery, Milhaud, Demersseman, Itturalde en Woods (CD “Con Brio” 1999)

Opname van het werk ‘Beim Vogelhändler’ is te vinden op de website van Hafabra Music, uitgevoerd door Suzanne Welters en Willy Huppertz.

Opnames